مشاوره حقوقی رایگان - مالیات

سلام بنده سهامدار شرکت هستم برای مدیر عامل جریمه مالیات زدن و الان فراری هست ایا این جریمه شامل حال سهامداران و بازرس شرکت میشود یا خیر

پاسخ ها :

امیر محمدپور شیرمرد

جناب آقای امیر محمدپور شیرمرد :

با سلام شما عنوان کردید برای مدیر عامل جریمه تخصیص داده شده..چنانچه جرایم حقیقی بوده خیر ربطی به شرکت ندارد.لیکن اگر مالیات شرکت باشد از وجوه شرکت پرداخت شده و چنانچه این مورد منتسب به قصور عاملیت یا بازرس باشد متعاقبا از طرق قضایی قابل رسیدگی است

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، نیازمند بررسی است و اصولا بستگی به نوع شرکت قرارداد دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه بدهی مالیاتی شرکت بر عهده تمامی اعضای هیئت مدیره و شرکت می‌باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بسپگی به اساسنامه شرکت و عدول از آن و تخلفات هیئت مدیره و مدیر عامل دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان امور مالیاتی کشور حضوراً پیگیری بنمائید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

جریمه به مالیات دهنده تعلق می گیرد یعنی شرکت

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مطابق اساسنامه اقدام میگردد جهت دریافت پاسخ دقیق تر گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید