مشاوره حقوقی رایگان - خسارت همسایه به سقف

باسلام همسایه طبقه بالای ما اولا نقشه لوله کشی فاضلاب واحد خودش را تغيير داده که باعث مشکلات شده. آمده کف خانه خودش که سقف ما بوده با هیلتی حدود5متر درعرض نیم متر بتن را تخریب کرده که به استحکام سقف به شدت آسیب وارد کرده. بفرمایید میتونم شکایت کنم و خسارت بگیرم لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

امیر محمدپور شیرمرد

جناب آقای امیر محمدپور شیرمرد :

با سلام در خصوص این مورد چنانچه اشکالاتی پیش آمده با طرح دادخواست تامین دلیل از شورا حل اختلاف میتوانید مبادرت به حق خواهی کنید .لیکن شایسته است برای مشاوره دقیق با پشتیبانی سایت در تماس باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایتدا تامین دلیل کنید تا بررسی کارشناسی شود سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل مطابق نظر کارشناس نمایید و طرح دعوی مطالبه خسارت کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت تایید کارشناس بله
موفق باشید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله تامین دلیل بگیرید تا کارشناسی شود و سپس دادخواست مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس اخذ وسپس دعوی حقوقی مناسب مطرح گردد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

تامین دلیل نمایید و دادخواست مطالبه خسارت دهید.