مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

فرزندم از طریق تلگرام با کانال همسریابی آشنا شده و جهت امر صیغه مبلغ دو میلیون تومان به شماره کارت یک خانم در بانک واریز نموده،ولیکن الان خانم مورد نظر پاسخ نمی دهد، آیا می توانم از طریق دفاتر خدمات قضایی از خانم مربوطه شکایت کنم؟ کد ملی خانم را نداریم فقط شماره کارت بانکی و شماره موبایل که پاسخگو نیست، با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد
اما

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت حساب بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی به طرفیت صاحب حساب بانک مقصد از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و موضوع را از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید دادخواست بدهید و مبلغ را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

سلام.
بله امکان پیگیری دارد.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بله از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید و از شورای حل اختلاف تقاضای استعلام مشخصات ایشان را نمایید

سید علیرضا امین

جناب آقای سید علیرضا امین :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید و از نظر کیفری شکایتی تحت عنوان کلاهبرداری ثبت کنید.

محمدفرهنگ

جناب آقای محمدفرهنگ :

باسلام شکایت کنید از طریق شماره همراه قابل ردیابی است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
بله امکان طرح شکایت و طرح دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان وجود دارد

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. بله میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح کنید.

الهه طالبی

سرکار خانم الهه طالبی :

سلام ،وقت بخیر شما میتوانید با نام ونام خانوادگی وشماره تماس که دارید علیه ایشان دعوای مطالبه وجه مطرح نمایید. البته قبل از طرح دعوا اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید.

بهروز حکیمی پور

جناب آقای بهروز حکیمی پور :

بله، از طریق کارت بانکی اگر متعلق به خودش باشد امکان پیگیری وجود دارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید دادخواست مطالبه وجه علیه شخصی که به حسابش مبلغ را واریز کرده اید ثبت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله حتما نتیجه دارد شکایت شود قبل از به پلیس فتا مراجعه شود