مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تعیین خسارت پس از اعلام بطلان معامله

زمینی قولنامه ای 31 سال پیش به قیمت 250 هزار تومان فروخته شده و قیمت فعلی آن حدود 10 میلیارد تومان است، اکنون شخصی ضمن ارائه قولنامه ای مدعی شده که زمین مزبور را به صورت قولنامه ای از مورث فروشنده اول خریداری نموده و دادخواستی مبنی بر اعلام بطلان و ابطال قولنامه قبلی را به دادگاه ارائه نموده، اگر چنانچه دادگاه به نفع او رای بدهد، و خریدار اول هم از فروشنده اول مطالبه غرامت و خسارت بکند، دادگاه خسارت خریدار اول را چگونه تعیین خواهد کرد؟ نسبت به ثمن معامله در آن زمان و با توجه به نرخ تورم و.. یا قیمت روز زمین فروخته شده که واقعاً وحشتناک است؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر گرامی

باید به نرخ شاخص بانک مرکزی به روز محاسبه گردد
به فرض عدم آگاهی از مال غیر بودن وگرنه همان مبلغ است
مفاد قرارداد حائز اهمیت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق نرخ بانک مرکزی حساب می‌شودجزئیات حائز اهمیت

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

سلام
پاسخ به سوال شما نیاز به مطالعه مفاد مبایعه نامه شما و فروشنده دارد.
شما می‌توانید از طریق سایت دادراه با همکاران وکیل تماس بگیرید.
با تشکر

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
به قیمت روز ملک خسارت باید پرداخت شود
نه به نرخ شاخص بانک مرکزی .

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باید دادخواست اعلام بطلان بیع به جهت مستحق للغیردرآمدن مبیع ومطالبه غرامات وخسارت وثمن معامله به نرخ روز بدهید،کارشناش قیمت روز مبیع را تعیین میکند

سید علیرضا امین

جناب آقای سید علیرضا امین :

با توجه به توضیحات به نظر می رسد قیمت روز ملک مورد حکم قرارگیرد هر چند اظهار نظر در این پرونده نیاز به بررسی تمام ابعاد آن دارد.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام در صورتی که احراز شود معامله فضولی بوده و شما از این موضوع مطلع نبودید .قیمت به نرخ روز کارشناسی می گردد و نه نرخ بانک

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
اگر شرط خلاف نشده باشد بله به نرخ روز تعیین میشود.

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام کاربر گرامی، خسارت با توجه به ارزش پول و تورم تعیین می شود.موفق باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت مستحق للغیر در آمدن مبیع برابر آرا وحدت رویه فعلی فروشنده موظف است ثمن‌ را به نرخ روز به مشتری پرداخت نماید .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده شما میباشد