مشاوره حقوقی رایگان - خودرو معیوب

سلام ایسوزو حدود 2 ماه پیش خریدم که صاحب ماشین عنوان کرده بود موتور را تعمیر کرده درصورتی توی این مدت مشخص شد موتور روغن سوزی دارد و بنگاه دار هم نسخه قرارداد را برایمان نخواند و به ما هم یک نسخه داده نشد متاسفانه بابت مقداری پول که نداشتیم چک داده شد چکار میتوانیم بکنیم آیا شکایت کنیم فسخ قرارداد یا خسارت می‌توانیم بگیریم

پاسخ ها :

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

سلام
به علت تخصصی بودن موضوع و بررسی دقیق اسناد و مدارک و ارائه مشاوره لازم بهتر است با همکاران وکیل سایت داراه تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قرارداد قابل فسخ است
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا تمام معایب خودرو مشخص گردد
و بعد اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد برای فروشنده ارسال نمایید
و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بیع را اقامه نمایید

شما می توانید قرارداد را فسخ ننمایید و درخواست مطالب خسارات ارش ما به التفاوت مبیع سالم و معیوب را مطرح نمایید
و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید