مشاوره حقوقی رایگان - خودرو رنگ دار به جای بی رنگ

سلام وقت بخیر برج 11گذشته ی تیبا 2.خریدم به عنوان بی رنگ الان متوجه شدم پنج لکه رنگ دارد وشاسی هم ضربه. ایا شکایت کنم نتیجه ای داره نمایشگاهی. حتی به من قولنامه هم نداده

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم جهت شکایت نیاز به ارائه مبایعه نامه میباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا تامین دلیل با اخذ نظر کارشناس رسمی دادگستری گرفته شود سپس دادخواست مناسب حقوقی طرح گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که خیار عیب اسقاط نشده باشد می‌توانید دعوای فسخ مطرح نمایید یا مطالبه ارش

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خیار عیب اسقاط نشده باشد می‌توانید دعوای فسخ مطرح نمایید یا آرش را مطالبه کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا باید قولنامه را تهیه نموده و سپس اقدام نمایید

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام، ابتدا درخواست تأمین دلیل کنید تا عیوب خودرو توسط کارشناس بررسی شود سپس با ارائه نظر کارشناس میتوانید عقد بیع را به استناد خیار عیب فسخ کنید یا ارش را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا قولنامه داشته باشید یا اثبات بیع نمایید سپس اقدام کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با درخواست تامین دلیل پرونده را سریعا باید پیگیری کنید چون خیار عیب فوریت دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر قولنامه ندارید در واقع مالکیت خودرو شما نیز مشخص نیست اول باید وقوع عقد بیع اثبات شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت خودرو تحت بررسی کارشناس رسمی دادگستری قرار گیرد. سپس بر مبنای نظریه کارشناسی، اظهارنامه با موضوع اعلام فسخ از باب خیار عیب(مشروط بر آنکه در قرارداد ساقط نشده باشد) ارسال نمائید. النهایه دادخواست به خواسته تنفیذ فسخ را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دادخواست باید قرارداد را ارائه دهید