مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خوابگاه

سلام من دانشجو ترم3 هستم تو تهران خوابگاه گرفتم و چون نمیدونستم با حرف سرپرست خوابگاه قرار داد 4 ماهه بستم بدون این که از من مدارک بگیرند فقط پول گرفتن با ودیعه
و یهویی افزایشی سنگین زدن رو اجاره که تو قرارداد نبود
از 4 ماه یک ماهم داره تموم میشه و من کمتر از 10 روز اونجا خوابیدم چون پر از سوسک و ساس هست
حالا میخوام بروم چون گرونه و ارزش نداره به اون پول بدهم
ولی ودیعه رو نمیده
میتونم شکایت کنم؟ کجا برم برای شکایت؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بله
شورای حل اختلاف
موفق باشید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید خوابگاه خصوصی است یا دولتی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شورای حل اختلاف محل وقوع ملک وارد عمل شوید.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

دادخواست مطالبه وجه دهید.از شورای حل اختلاف اقدام نمایید.دادخواست را در دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر قرارداد اجاره 4 ماهه تنظیم شده باشد موجر نمی تواند مبلغ اجاره بها را اضافه نماید
فسخ قرارداد ، بستگی به مفاد قرارداد اجاره دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق شورای حل اختلاف موضوع قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما بررسی گردد اگر قرارداد اجاره 4 ماهه تنظیم شده باشد موجر نمی تواند مبلغ اجاره بها را اضافه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت ودیعه بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به قرارداد منعقده دارد می توانید دادخواست دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله قابل شکایت است ابتدا اظهارنامه رسمی استرداد ودیعه خود را بخواهید در صورت عدم پرداخت باید دادخواست حقوقی تقدیم نمایید