مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ودیعه

با سلام
من به یک خوابگاه ودیعه دادم ولی قراردادی امضا نکردم و حضور هم نیافتم بعد ده روز که اول ماه شد و قرار بود مراجعه کنم اعلام کنسلی و استرداد وجه کردم در ابتدا گفتن چون حضور نداشتی نصف پول برمیگرده ولی الان مدیریت میگه کل پول برنمیگرده و ما تحت قوانین هستیم و... الانم جوابمو نمیدن و روز به روز که میگذره به عنوان ضرر حساب میکنن
میخواستم بدونم آیا مجاز به چنین کاری هستند و برای استرداد وجه باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما یک قرارداد اجاره شفاهی داشتید که قابل اثبات هست و نمی‌توانیم به میل خود آنرا فسخ کنید باید توافق کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی مفاد توافقی در قرارداد را رعایت نمائید و ملزم به رعایت توافقات حاصله می‌باشید.