مشاوره حقوقی رایگان - گزارش چاه حفر شده غیر مجاز

من می‌خوام این چاه رو به اطلاع ارگان مرتبط بدم تا در اسرع وقت به این چاه عمیق غیر مجاز رسیدگی شود وبه خاطر وجود کم آبی این چاه پر شود تا یک باغچه هفتصد متری آب شیرین که حق مردم و آینده بچهای مملکت رو به خطر میندازد به سزای جرمی که کرده برسه و بیشتر از این این سرمایه ملی که خیلی هم باارزش است رو به راحتی و بدون کوچکترین هزینه ونگرانی برای کمبود آب به هدر بدهند و بارها و بارها استخر رو با این آب پر کنند وآب آشامیدنی هزاران انسان رو به هدر بدن خواهشاً راهنماییم کنید تا بتونم کاری برای مردم کشورم انجام داده باشم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید شکایت خود را از طریق سازمان آب پیگیری کنید چون حفر چاه غیر قانونی مجازات دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شرکت آب منطقه‌ای مراجعه کنید و گزارش دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شرکت آب منطقه‌ای موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در سامانه سجاد اطلاع رسانی کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به سازمان آب منطقه اطلاع دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق شرکت آب شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به شرکت آب منطقه‌ای گزارش دهید تا رسیدگی شود.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود بهتر است از طریق دادستان شکایت خود را مطرح و سپس دستور گرفته و به سازمان آب منطقه‌ای مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ذینفع در شکایت یا مطالبه حقوقی نیستید رفاً می‌توانید به عنوان گزارش مردمی به مراجع ذرببط گزارش تخلف ارسال نمایید