مشاوره حقوقی رایگان - چاه آب کشاورزی غير مجاز

با سلام،چاه آب کشاورزی غير مجاز که سال 65حفر شده وتا امسال فعال بوده و فرم 1 بوده است و حالا امور آب پلمب کرده میشه مجوز گرفت یا نه؟وکیلی هست که بتواند مجوز بگیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست بدید تا در کمیسیون مطرح بشه اگر کمیسیون رد کرد می توانید دیوان عدالت اداری شکایت کنید .
در دیوان اگر ثابت بشه چاه قبل از سال 85 حفاری شده امکان صدور حکم به نفع شما وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق سایت درخواست وکیل دهید