مشاوره حقوقی رایگان - اخذ کد یکتا

من پاسپورت خانواری دارم در ایران خانومم هم پاسپورت خانواری دارد همراه پدر و مادرش پسرم که امسال باید به مدرسه برود کد یکتا نمیدهند چه کاری لازم است باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم سایت اینترنتی جمع آوری شده با مراجعه حضوری به دفتر کفالت اتباع خارجی اقدام کننید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به دفتر کفالت اتباع خارجی مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی پیگیری بنمائید‌.

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
کاربر گرامی باید حضوری به دفتر کفالت اتباع خارجی اقدام نمایید سایت اینترنتی دیگه جمع شده