مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه ایرانی اتباع خارجی

سلام. پسر بزرگ من متولد ایران است و برگ تولد با مهر بیمارستان و نیروی انتظامی دارد. او متولد 79/9/19 است و ما در سال 1382 کارت آمایش را باطل و پاسپورت و اقامت گرفتیم. آیا فرزند ما که تا حالا از ایران خارج نشده و بالای 18 سال دارد، میتواند درخواست شناسنامه جمهوری اسلامی ایران را بدهد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام

فرزندان کوچکتر به اقامت پدر اضافه می گردند و تا 18 سال تمام شناسنامه تعلق نمیگیرد و پس از رسیدن به 18 سال می توانند برای شناسنامه ایرانی اقدام نمایند.

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

پس از 18سالگی می توانند در خواست شناسنامه کنند