مشاوره حقوقی رایگان - اخذ شناسنامه ایرانی

سلام من 22سالمه پدرم تبعه افغان 40 سالو اینجا مادرم ایرانی منم این جا متولد شدم و تو سن 18 سالگیم برای شناسنامه اقدام کردم میخاستم بدونم به من کارت ملی هم تعلق میگیره؟ و اینکه چقدر طول میکشه که شناسنامه ایرانی رو بهم بدن؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اگر در سن 18 سالگی اقدام کردین باه بشما میدهند پیگیر باشین

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام سیستم حقوق تابعیت ایران خون است و شما نمی تونید شناسنامه و کارت ملی دریافت کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله. تعیین مدت زمان امکانپذیر نمی باشد