مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر در پرداخت چک

سلام یک زمین فروختم مبلغی را از پیش گرفتم. باقی مبلغ را چک صیادی گرفتم اما چک ثبت نشده ، در کنار آن در زمان دریافت چک در قراردادی که در دفترخانه نوشتیم بابت هر روز دیرکرد در پرداخت چک مبلغ 500 هزار تومان جریمه در نظر گرفتیم .
سوال من این است: با توجه به ثبت نشدن چک اگر من شکایت کنم میتوانم جریمه ای را که در قرارداد نوشتیم دریافت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به خاطر ثبت نکردن چک بدوا اظهارنامه ارسال کنید تا نسبت به ثبت چک اقدام کند اگر توجه نکرد به بانک مراجعه کنید و گواهی بگیرید و سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه وجه چک را بدهید.
چون چک ثبت نشده سند عادی حساب میشه و باید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید.
در خصوص خسارت تاخیر در پرداخت الباقی ثمن نیز جدا طبق قرارداد دادخواست بدهید و خسارت وجه التزام را طبق قرارداد مطالبه کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نیاز به بررسی مستندات دارد، درحالت کلی بله.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله در صورتی که شرط محقق شده باشد وجه التزام روزانه متصور است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به نوع قرارداد منعقد شده دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
هرچند اختلاف نظر وجود دارد
اما امکان الزام چک سامانه صیاد نیز وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قرارداد منعقد شده فیمابین، شما مستحق دریافت جریمه می‌باشید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

با توجه به تخصصی بودن موضوع گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
وجه التزام مندرج قابل وصول است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم طبق قرارداد عمل خواهد شد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است