مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه چک ثمن معامله

با سلام. بنده ملکی رو فروختم به آقایی به مبلغ 578 میلیون تومان. ایشان 400 میلیون تومان را نقد پرداخت کردند و 178 میلیون رو چک دادند برای برج 3 سال 1402. متاسفانه چک رو پاس نکردند. در قرارداد بندی به عنوان مبلغ جریمه در قبال دیرکرد چک ننوشته ایم. آیا خسارت دیرکرد چک به بنده تعلق میگیرد یا باید حتما قبلا در قرارداد ذکر میکردیم؟ ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خسارت تاخیر تادیه چک از تاریخ سررسید به شما تعلق می گیرد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر تاخیر نادیه چک را میتوانید مطالبه نمایید