مشاوره حقوقی رایگان - خودرو حمل مواد مخدر

آیا ماشین بنده که جاسازی نبوده و از جیب خانومم497گرم تریاک گرفتن کسی گول اش زده ببره ایست بازرسی در آوردن از جیب خانوم و منم شریک حمل نگهداری زدن من در جریان نبودم و گفتم به بازپرس که در جریان مواد نبودم و یه سابقه کانون اصلاح هم داشتم که تمام شده مورد مواد بوده با 100 تومن وثیقه آمدم بیرون و همسرم همینجور البته با حالا تکلیف ماشین و خودم چی میشه لطفاً کسی می‌دونه چی میشه توضیح بده..؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به این موضوع رسیدگی شود در صورت اثبات بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مواد در جیب خانم بوده است و ارتباطی به شما و خودرو شما پیدا نمی‌کند و این خانم است که مسئولیت کیفری در این ارتباط دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این خانم مسئولیت کیفری در این ارتباط دارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به روال پرونده و تحقیقات دادگاه انقلاب و دفاعیات شما دارد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

عدم اطلاعتان باید به دادگاه اثبات شود.
با توجه به اهمیت موضوع پرونده تان حتما با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در حالت کلی مسئولیت متوجه خانم خواهد بود و خودرو امکان رفع توقیف دارد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر سابقه حمل مواد داشته بعیده این حرف شما را قبول کنند و احتمال زیاد جلب به دادرسی میشه