مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزندان

سلام من خانم هستم. 12ساله ازدواج کردم‌ 3پسر 11و 8 و 1ساله دارم. با شوهرم مشکلات خیلی زیادی داریم ولی بدترینش ایناس که با بچه‌ها خیلی بد حرف میزنه تا حدی که بجای صداکردن اسمشون بهشون میگه اوی گوساله و...، به نام من با زور دسته چک گرفت و خرج کرد. تا جایی که فروردین امسال دقیقا15ام اومدن منو با دستبند بردن کلانتری و دادگاه و نزدیک بود برم زندان. چک 1میلیاردی بود. خیلی روی روانم اثر بدی گذاشت
از طرف دیگه به شدت بدهکاره و دائم بهش زنگ میزنن یا پیام میدن و فحش و نفرین و آه و ناله و بد و بیراه بهش میگن. من نمیخوام نفرین مردم پشت سرم باشه.
تصمیم دارم جدا بشم.
چطوری میتونم حضانت بچه هام رو بگیرم؟
اون به هیچ وجه حاضر نیست بچه ها رو به من بده.
وقتی من رو بردند دادگاه به نشانه‌ی اعتراض از راه رفتم خونه بابام، بجای معذرت خواهی به مدت 1هفته نذاشت بچه هام رو ببینم.
رفتم حضانت طفل 1ساله و درخواست ملاقات اون دوتا پسر بزرگم رو گرفتم. وقتی بردم کلانتری اومد گفت این مشکل روانی داره و من به هیچ عنوان بچه بهش نمیدم. درصورتی که من هیچ مشکلی ندارم.
اخر کارم انقد پسر بزرگم التماسمو کرد که برگشتم خونه
الان هنوزم میدونم ادامه دادن به این زندگی هم به ضرر منه و هم بچه هام ولی نمیدونم چطوری بچه هام رو ازش بگیرم

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود طبق قانون فقط حضانت پسر یک ساله تا 7 سال با شماست پس از آن با پدرش می‌باشد برای سلب حضانت می‌توانید دادخواست علیه زوج بدهید و دلایل خود را به صورت مستند و مستدل و حقوقی ارائه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع صدور چک‌های بلامحل شما مجزا از بحث امور خانواده راجع به حضانت یا طلاق یا مهریه است لذا ابتدا جهت رفع هرگونه خطر دسته چک خود را وصول و تحویل بانک دهید و در مسائل مالی یا خانوادگی پس از آن ورود کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که برای ارائه پاسخ مناسب حقوقی، ادله و دلایل مربوطه مورد مطالعه قرار گیرند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید در دادگاه ثابت شود که پدر صلاحیت حضانت ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در ‌مورد حضانت فرزندان دادگاه در زمان طلاق تصمیم خواهد گرفت
حضانت فرزند 1 ساله تا 7 سالگی بر عهده شما است
حضانت فرزندان بالاتر از 7 سال بر عهده پدر است مگر عدم صلاحیت پدر در مراجع قضایی احراز و اثبات گردد
و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن تا 15 سالگی با پدر است مگر عدم صلاحیت وی را ثابت کنید و سلب حضانتش کنید بعد از 15 سالگی هم از حضانت خارج می شوند و با هر کدام از والدین که تمایل دارند می توانند زندگی کنند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و بعد از آن با پدر است سلب حضانت از پدر نیاز به دلایل و مستندات دارد مثلاً بتوانید ثابت کنید تعادل روحی ندارد یا برای بچه ها خطرات جانی وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضانت دو فرزند که بالای 7 سال هستند با پدر است می‌توانید عدم صلاحیت ایشان را اگر ادعایی دارید اثبات کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

حضانت تا 7 سال با مادر است، برای سلب حضانت پدر باید اقدام قضایی کنید