مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزندان

سلام شوهرم دیشب دختر 2سالم رو با پسر9 ازم گرفت من رو از خانه بیرون کرد با این که بچم شیر میخورد باید چیکار کنم که بچه هامون رو بتونم بگیرم از او؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید شکایت کیفری نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
حضانت دختر با شما و حضانت پسر با پدرش می باشد.
می توانید برای حضانت فرزندتان اقدامات لازم را انجام دهید و برای نفقه و مهریه هم می توانید اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت امکان بهتر است دوستانه و از طریق بزرگ‌ترها موضوع را پیگیری کنید بخصوص اینکه اگر قصد ادامه زندگی مشترک را داشته باشید شکایت راه حل خوبی نیست.
اگر دوستانه مشکل حل و فصل نشد و یا اینکه قصد طلاق دارید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست حضانت و دستور موقت بدهید و با دستور موقت بچه را تحویل بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی در ارتباط با دختر خود دادخواست حضانت و استرداد طفل و در مورد پسر با توجه به سن 9 سال دادخواست ملاقات با دستور موقت درخواست نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است میتوانید از ایشان شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت دختر 2 ساله که با شماست لیکن حضانت پسر 9 ساله با پدر است فلذا در این ارتباط می‌توانید دادخواست مربوطه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

بهاره نوری کلوری

سرکار خانم بهاره نوری کلوری :

سلام وقتتون بخیر حضانت فرزندان تا سن 7سالگی به عهده مادر هست و بعدش تاسن بلوغ به عهده پدر هست مگراینکه عدم صلاحیت حضانت فرزند توسط پدر ثابت شود

الهه طالبی

سرکار خانم الهه طالبی :

سلام، وقت بخیر درخواست دستور موقت برای ملاقات فرزندان خود را بدهید. برای حقوق قانونی خود از جمله مهریه ونفقه اقدام نمایید.

محمود غلامي

جناب آقای محمود غلامي :

دادگاه مراجعه کرده و با ارائه شناسنامه طفل و مدارک مثبت زوجیت خود شوهر خود را ملزم استرداد طفل نمایید اما در مورد پسر 9 ساله حضانت وی هم اکنون با پدرش می‌باشد و شما فقط میتوانید درخواست تعیین زمان برای ملاقات او را مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دادگاه دستور موقت دریافت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید
و ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

دادخواست حضانت به دادگاه خانواده بدهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
حضانت دختر 2 ساله با مادر است .دادخواست بدهید .
موفق باشید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانی در این خصوص شکایت نمایید همچنین می‌توانید با توجه به اینکه سن فرزند کم است دستور بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درخواست استرداد طفل و دستور موقت از طریق دفاتر خدمات قضایی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت فرزندان تا هفت سالگی با مادر است دادخواست استرداد طفل و بدوا دستور موقت بدهید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادخواست میتوانید بدهید. حضانت کودک 2 ساله با شماست