مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بگیر به عنوان ضامن زندانی

با سلام خدمت شما.برای زندانی که به جرمش راننده ماشین سنگین بوده تصادف کرده و کشته داده زندان صادر شده و الان 2تا کفیل و هرکدام به ارزش 100میلیون خواستن.یک ضامن دبیر بازنشسته آموزش پرورش هست و ضامن دیگر مستمری بگیر ازطرف مادرش هست که بازنشسته آموزش پرورش بوده و دوتا خواهرن که حقوق بینشون تقسیم میشه.میخاستم بدونم یکی از اون دوتا خواهر میتونن یکی از اون دوتا کفیلی که خواستن بشن؟باتشکر ازشما عزیزان

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام با توجه به میزان مبلغ کفیل مشکلی ندارد.

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

سلام قبولی کفالت ایشان به نظر مقام قضایی شعبه رسیدگی بستگی دارد. احراز ملائت و ....
مطابق ماده 221 قانون آیین دادرسی کیفری: کفالت شخصی پذیرفته می‌شود که ملائت او به تشخیص بازپرس برای پرداخت وجه الکفاله محل تردید نباشد. چنانچه بازپرس ملائت کفیل را احراز نکند، مراتب را فوری به نظر دادستان می‌رساند. دادستان موظف است در همان روز، رسیدگی و در این باره اظهارنظر کند. تشخیص دادستان برای بازپرس الزام است.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با قاضی در این مورد صحبت کنید.قاضی شعبه تعیین میکند.بعضا ضمانت افراد بازنشسته قابل قبول نیست.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
قبول کفالت با نظر مقام رسیدگی کننده است .
موفق باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خوب است که از طریق شعبه در خصوص این موضوع پیگیری بنمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید