مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند ملک

پدرم قبل ازاصلاحات ارضی زمینی به مساحت 5000مترشالیزار و1000مترباغی درتصرف وکشت برنج ازارباب دراختیارداشت که زمان اصلاحات ارضی اون 5000مترشالیزاری رابنام خودش نسق کردواون1000مترکه دارای پلاک وسنگ اصلی میباشدرابه من واگذارکردمیخواستم بدونم که برای نقشه کلی زمین به کجامراجعه وآیااین زمینی راکه حدود55سال درتصرف وطبق نوشته ازپدرم به بنده به ارث رسیده میتوانم سند مالکیت بگیرم ( زمین درروستامیباشد)

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق جهاد موضوع قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق جهاد کشاورزی و اداره ثبت اسناد و املاک اقدام بفرمائید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از جهاد کشاورزی و اداره ثبت پیگیری کنید.
موفق باشید.