مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای زمین اصلاحات ارضی

باسلام . بنده چندین سال پیش یک قطعه زمین به متراژ417.5 متررا از همکارم در شمال ایران خریداری کردم. ایشان زمین فوق را با وکالتنامه محضری از شخص مالک اصلی زمین خریداری کرده است وسپس با وکالتنامه دستی به من فروخته است. زمین فوق حتی مجوز ساخت نیز داشت. آن موقع من پول ساخت را نداشتم. امسال تصمیم برای ساخت مشارکتی گرفتم. وقتی به محضر رفتیم برای گرفتن وکالتنامه محضری به اسم من مشخص شد که اولا زمین اصلاحات ارضی میباشد. ثانیا آن محضر اولیه اصل وکالت نامه اصلی را به همکار من نمیدهدتا او بتواند به من وکالتنامه تام محضری بدهد . حالا من نمیدانم باید چه کنم . تا برای ساخت و تمدید مجوز ساخت وسپس گرفتن سند اقدام نمایم. اصلا من وهمکارم چگونه میتوانیم از محضر اولیه و صاحب اصلی زمین وکالتنامه اصلی را بگیریم . فکر میکنم سرم کلاه رفته است لطفا راهنماییم کنید. من یک خانم معلم ساده هستم. با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست مناسب علیه ایشان طرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از طریق دفاتر قضایی شکایت خود را ثبت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شما به طرفیت مالک اصلی و این فرد واسطه الزام به تنظیم سند بدید