مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام بنده از همسر دوم صاحب یک دختر شدیم الان باهم زندگی نمی‌کنیم چندین بار اقدام کردم بچه روبگیرم گفتن تا7سالگی حضانتش بامادرشه اما الان هفت سالش رد شده رفته تقاضای نفقه کرده الان میگم بچه رو بده خودم جمعش میکنم بنده از همسر اولم 3دختر دارم که باهم زندگی میکنیم مخالفتی ندارند اما این خانم بچه رو نمیده باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام
دادخواست حضانت دهید و شرایط را برای قاضی توضیح دهید وایشان را مجاب نمایید
قانونا از هفت سال به بعد حضانت با پدر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضانت فرزند بعد از 7 سالگی بر عهده پدر است
مادر مکلف است که فرزند را به پدر تسلیم نماید
و اگر مادر حاضر نشود که فرزند را به
پدر بدهد شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون از سن 7 سالگی تا سن 9 سالگی، حضانت دختر با پدر است فلذا از طریق شعبه اجرای احکام وارد عمل شوید.