مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر بعد از 7 سالگی

با سلام
من دختر 11 ساله هستم که پدر و مادر به مشکل برخوردند و می خواهند طلاق بگیرند .
البته مشکلشون خیانت از طرف مرد است ولی الان پشیمون شده است و مادرم کوتاه نمی آید من خودم دوست دارم پیش پدرم باشم آیا مادرم در دادگاه می تواند حضانت من رو بگیرد؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. شما دیگر بالغ شده اید و پیش هر یک از والدین که بخواهید می توانید زندگی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما با هر کدام که تمایل دارید باید زندگی کنید