مشاوره حقوقی رایگان - ارثی و حضانت

سلام ما سه دختر هستیم و پدر من چند ماه فوت شده و من به سن قانونی رسیدم ولی دو خواهر دیگر زیر سن قانونی هستن و پدر پدرم زنده است میخواستم ببینم این حق رو دارن که دو خواهر کوچیکتر رو از مادرم بگیرند و یا اینکه مارو وادار کنن به یک شهر دیگه نقل مکان کنیم؟
و این که چون پدرم زودتر فوت شده میخواستم ببینم میتونم از پدربزرگم درخواست ارثیه کنم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلان
در مورد قسمت اول هر دو پاسخ خیر است.
با توجه به اینکه پدر شما زودتر از پدر بزرگ فوت شده اند ، نمی توانید ارث بگیرید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما که نه و آن دو خواهر نیز اگر بالای نه سال باشند هم نه زیر 7 سال با مادر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما میتوانید ارث پدری خودتان را قانونا دیافت کنید در خصوص دیگر فرزندان باتوجه به اینکه به سن قانونی نرسیده اند پدربزرگ قیم آنها محسوب می شود اما حضانت با مادرتان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
حضانت و نگهداری آنها با مادرتان است.
اگر به سن پانزده سالگی رسیده باشند می توانند حکم رشد بگیرند تا اداره اموالشان نیز با خودشان باشد و پدربزرگتان در اداره اموال آنها دخالتی نداشته باشد.