مشاوره حقوقی رایگان - شاکی خصوصی

امروز از یک شماره ناشناس با من تماس گرفتند و گفتن شما شاکی خصوصی دارید و‌گفتند یک رابطه عاطفی بین شما و خانم x بوده ایشون الان ادعا دارند به شما پولی دادند و باید پسشون بدهید و بهتر هست که با اون خانم مصالحه کنید یا این که شکایتشون به جریان بیفتد و من گفتم به جریان بیفتد چون پولی از ایشون نگرفتم. داخل پرانتز، آشنایی من با اون خانم حدود 6 ماه پیش و در حد دو سه روز بوده و هیچ گونه پولی از ایشون نگرفتم و هیچ ارتباطی بین ما برقرار نشده است. میخواستم بدونم آیا این شخص که با شماره ناشناس و غیر قابل ردگیری با من تماس گرفته و خودش رو پلیس امنیت معرفی کرده راست گفته یا دروغ و من باید چی کار کنم؟
مچکرم

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
پلیس امنیت چه ربطی به وصول طلب و بدهی دارد؟؟

تا زمانیکه از مبادی رسمی برای شما ابلاغیه ای واصل نشده، هیچ تکلیفی ندارید و با توجه اینکه ادعای کسی که زنگ زده؛ یک ادعای مالی و حقوقی است اما برای آن، ادعای طرح شکایت کرده اند و نه طرح دعوا درصورتیکه شکایت برای امور کیفری و ارتکاب بزه است و نه برای وصول طلب و بدهی که از امور مالی و حقوقی هستند و باید برای آن، طرح دعوا نمود نه شکایت؛ لذا بنظر میرسد ادعای فرد که گفته از طرف پلیس امنیت تماس گرفته، بی اساس است و النهایه؛ حتی درصورت طرح دعوا برای وصول طلب و یا حتی شکایت کیفری با اتهاماتی نظیر کلاهبرداری نیز، ایشان باید ادعای خودش درخصوص دادن پول به شما و گرفتن پول توسط شما را با مدارک و مستندات اثبات کنند نه اینکه شما نگرفتن پول را اثبات کنید چون اصل بر عدم (عدم دریافت پول و وجود بدهی) است و اثبات امر عدمی نیز محال است لذا بهتر است نگرانی به خود راه ندهید و هیچ تماس یا پیام با پیگیری نیز از آن خانم نداشته باشید و بی توجهی کامل به تماس انجام شده داشته باشید تا اگر کل امر یک خدعه باشد، با این رفتار، خدعه طرف مقابل را خنثی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مرجع قضایی ، به طرفین پرونده ابلاغ خواهد کرد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام خیر هر گونه ابلاغ قضایی با پیامک عدل ایران به شما ابلاغ خواهد شد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام هرچیزی اگر قانونی باشد برایتان پیامک می آید اصلا به این مورد تن ندهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این اشخاص به نظر قصد کلاهبرداری دارند و نباید توجه کنید و در صورت شکایت میز نتیجه ای نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به چنین مواردی توجه نکنید کافی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نظر می‌رسد فردی از شما قصد اخاذی دارد لذا در صورتی که مدارکی از شما داشته باشد ممکن است به خطر بیفتید بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید