مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضای مدیر دولتی

با سلام
بنده معاون یک اداره دولتی می‌باشم.
اخیرا متوجه شدم امضای بنده در ذیل مدرک صادره از سوی اداره جعل شده است.
هرچند مطمئن هستم امضا بنده توسط رئیس اداره برای فرار از مسئولیت تخلف انجام شده در پرونده ،جعل شده. لیکن چون امکان اثبات آن برایم فراهم نیست .فعلا قصد شکایت از ایشان ندارم.
اما سوالم این است که آیا میتوانم ادعای جعل امضا بدون معرفی جاعل نمایم و روش اقدام چگونه است؟ سپاسگذارم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکان شکایت وجود دارد بهتر است تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است طرح شکایت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما هرچند امکان‌پذیر است ولی قطعا در مراحل دیگر مظنونین باید معرفی شوند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این حق برای شما وجود دارد امکان شکایت هست

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بله میتوانید. از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به قول معروف شترسواری دولا دولا نمی‌شه وقتی امضای شما جعل شده است بعداً برایتان عواقب قانونی دارد بنابراین شمشیر را از رو ببندید و به وضوح شکایت جعل نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام به شکایت و پیگیری کنید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
شکایت جعل و استفاده از سند مجعول را از طریق دفتر خدمات الکترونیک ثبت نموده و درخصوص مشتکی عنه یا عنهم، میتوانید به نام‌ جاعل اشاره نکرده و یا درصورت صلاحدید، وفق اساسنامه اداره یا سازمان، کلیه صاحبان امضای مجاز اداره یا سازمان مربوطه را به عنوان متشاکی قید نمایید و نیز بسته به موضوع آن مدرک مجعول که ذی نفع آن مدرک چه شخص حقیقی یا حقوقی میباشد؛ ذینفعان آن نامه یا مدرک را که میتوانند به نفع خود از آن استفاده کنند، به عنوان جاعل و استفاده کنندگان از سند مجعول معرفی نمایید. به این ترتیب وفق تحقیقات مقدماتی پرونده، هرکس بیگناه باشد مشخص و دست های پنهان مرتبط، با اعتراف سایرین مکشوف خواهند شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

میلاد مشایخ

جناب آقای میلاد مشایخ :

بسمه تعالی
باسلام
بله امکان شکایت وجود دارد.