مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث

درسال 95 منزلی را از شخصی در مشاور املاک خریدم و همان شخص در سال 93 همین ملک را از همسرش (زن) در مشاور املاک دیگری خریداری کرد که من بعد از چند ماه فرصت برای تخلیه ملک ، ملک را خالی نکرد طوری که ناچار شکایت کردم و در شعبه بدوی و تجدید نظر حکم تحویل مبیع را دریافت کردم ولی همچنان ملک را خالی نکرد، تا اینکه نماینده دادستان و مامور اجرای حکم و قفل گشا به در منزل رفته و در را باز و منزل را تحویل بنده دادند، و حتی صورتجلسه تخلیه منزل را همسر (زن) متهم امضا زدن، بعد از چند روزی که از تخلیه منزل گذشته بود همسر (زن) متهم مدعی شده هیچ مبایعه نامه ای بین ایشان و همسرش رد و بدل نشده و همسرش (متهم) امضای وی را جعل نموده در صورتی که چون ملک سند ثبتی ندارد و به صورت دستدارمی میباشد کلیه اسناد و مدارک وبنچاق ملک از سال1356 تا حالا نزد اینجانب میباشد وبین زن وشوهر هیچ اختلاف ودرگیری وجود ندارد وهردو زیر یک سقف زندگی میکنن و هیچ شکایتی از زن متهم درباره جعل و مفقودی اسناد دراین7سال جایی وجود ندارد بنده چطور میتوانم به حق خودم برسم ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه شما مطابق مبایعه نامه فی مابین حکم قطعی دادگاه مبنی بر تحویل مورد معامله اخذنموده اید و در آن اساس ملک تخلیه در اختیار شما قرار گرفته است لذا ادعای جعا آن هم بعد از 7 سال مسموع نخواهد بود و اگر ادعایی بود طرف مقابل باید درهمان دادگاه الزام به تحویل مورد معامله ادعای خود را مطرح می نمودلذا از این حیث مشکلی وجود نخواهد داشت در صورتی که نیاز به توضیحات بیشتر می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال مبهم است بهتر است جهت توضیحات بیشتر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دلیل اثباتی دارید و همسرشان به نفع شما شهادت بدهد ابتدا ابطال مبایعه نامه سپس اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما مطابق مبایعه نامه فی مابین حکم قطعی دادگاه مبنی بر تحویل مورد معامله اخذنموده اید و در آن اساس ملک تخلیه در اختیار شما قرار گرفته است لذا ادعای جعا آن هم بعد از 7 سال مسموع نخواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا ابطال مبایعه نامه سپس اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جعل پذیرفته نمیشود و شما اقدام ابطال مبایعنامه کرده ومطالبه اجره المثل کنید