مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک

باسلام
من خانه ام را با حضور شاهدین، به برادرم فروخته ام ولی به نامش نزدم زیرا برادر من به دلیل مشکل اعصاب روان در بهزیستی تحت مراقبت است، آیا میشود ملک به نامش بزنم؟مشکلی ندارد باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر محجور باشد امکان انعقاد بیع با ایشان ایراد قانونی دارد
مگر در پی صلح و هبه باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که بیماری ایشان در حد حجر باشد یا خیر بنابراین پاسخ متفاوت خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل بر افاقه وسلامت اشخاص است مگر خلافش ثابت شود بله امکانپذیر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم محجوریت وی نیامده باشد منعی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان انتقال وجود ندارد با اداره امور سرپرستی هماهنگ نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی دارد بیماری ایشان در چه حد باشد و قوه تشخیص ایشان چگونه است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دیوانه هم که باشد می‌توانید به نامش بزنید ولی قبول آن نیاز به اذن قیم ایشان دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم حکم محجوریت امکانپذیر است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

کلیه معاملات مجانین باطل است مگر اینکه جنون ادواری بوده و در دوران افاقه انجام شده باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگر بحث مالی باشد وتحت بیع فروخته اید که خوب برادر شما اگر عقل معاش نداشته باشد باید برای او قیم تعیین شود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

امکان دارد اما اگر به سبب عدم ثبات رفتاری وی سند نزدید و او دعوا اقامه و شما را محکوم کند به این کار الزام می شوید

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام وقت بخیر، دوست عزیز اولا برخی مشکلات اعصاب و روان که قوه تعقل و تمییز افراد را مختل کنند باعث ابطال معاملات می‌شوند گویی که معامله ای صورت نگرفته، جهت مشورت دقیق تر به وکیل مراجعه نمایید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
اگر ایشان محجور است و حکم محجوریت مثلا از باب جنون دائمی یا ادواری یا عقب ماندگی ذهنی و غیره برای ایشان صادر شده و نصب قیم برایش صورت گرفته باشد؛ انتقال ملک در قالب بیع به ایشان، نیاز به اذن و تنفیذ قیم دارد لکن درصورتیکه بیماری اعصاب و روان مطروحه، درحد حجر و سلب اهلیت استیفا از ایشان نبوده باشد؛ بلااشکال است.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اصل بر سالم بودن است مگر خلاف ثابت شود