مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور بدون دلیل

سلام بنده از دوستم پولی طلبکار بودم او پول من را واریز کرد و من با آن پول پیش پرداخت موتور دادم و از کمپانی تحویل گرفتم و موتور خود را به این دوست خود امانت دادم ولی وی الان ادعای این که موتور مال او هست می‌کند و می‌گوید پولی که به حسابت زدم رفتی موتور خریدی یا پولم را پس بده یا موتور مال من است.من موتور را اقساطی خریدم و هنوز سند و پلاک و مدارک هم ندارم. فقط برگه خرید موتور از نمایندگی را دارم و او موتور را جایی مخفی کرده و ادعا میکند تحویل پارکینگ داده و قبض گرفته تا تکلیف روشن شود. کمکم کنید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به اینکه پیش پرداخت موتور توسط شما واریز شده و برگه خرید به اسم شما است دوست شما حق چنین چیزی را ندارند و از ایشان اقدام به شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق رویت کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان شکایت و پیگیری برای شما وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طرح دعوی به طرفیت دوستتان مطرح و مطالبه موتور نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل اقدام و پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه دادخواست حقوقی استرداد و شکوائیه کیفری خیانت در امانت وجود خواهد داشت
و