مشاوره حقوقی رایگان - امانت گذاشتن وسیله نقلیه

باسلام. بنده یک موتور سیکلت مدل 95 رو حدود 3 ماه پیش نزد صاحب کارم گذاشتم با تمام مدارکش از جمله کارت موتور و سند موتور برای بیمه کردن موتورم چون خودم وضع مالیم زیاد خوب نبود که بیمه کنم موتورمو. البته تمام مدارک نام برده همگی به اسم شخص خودم میباشد. و حالا موتور رو بهم پس نمیده چطور میتونم پس بگیرم وقتی همه مدارکم هم پیش اون آقاست؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

برای صاحب کارتان اظهارنامه رسمی ارسال کنید و از طریق اظهارنامه درخواست کنید مدارک شمارا مسترد کند