مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به شکایت برای خیانت در امانت.

سلام
من 8 ماه در شرکت خصوصی کار کردم و سی میلیون بابت سفته ضمانت به شرکت دادم
الان که از شرکت خارج شده ام و بابت دریافت حقوق و مزایای معوقه به اداره کار رفته و حکم گرفته ام
کارفرما دائما از طریق دیگران مرا تهدید میکند و میگوید به جرم خیانت در امانت و نشر اکاذیب از من شکایت کرده و سفته های من را اجرا میگذارد و به زندان می اندازد - سفته بابت تضمین است
من هم به فرزندم شیر میدهم و باعث افسردگی و ترس دائمی من شده است
چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام نگران نباشید سفته ضمانتی اگر قید ضمانت بر آن درج شده باشد به راحتی قابل اجرا و وصول نیست ضن اینکه اگر خرو شما از شرکت دلیلی به جز فرزند آوری نداشته باشد قطعا کارفرما نمی تواند کاری از پیش ببرد.
ضمنن مستندات مربوطه از قبیل پیامک و یا مرسوله را که برای شما ارسال شده است محفوظ دارید و از ایشان نیز می توانید به جرم تهدید شکایت نمایید چرا که اقدامات کارفرمای اسسبق شما در حکم تهدید به آبرو و اعتبار شماست و جرم انگاری شده است اما به هوش باشید که اینن کار از عهده شما خارج و نیاز به استخدام وکیل جامع الششرایط دارید
از این رو
شما می توانید جهت استفاده از تجربیات وکلا با بنده و یا همکاران ارجمندم تماس حاصل نمایید

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

سلام.نگران نباشید
اعمال کارفرما با شرایطی امکان طرح شکایت توهین است

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بدوا اظهارنامه ای در این خصوص ارسال نمایید .در صورت اقدام بابت سفته شما میتوانید با تدارک ادله و دفاع متناسب موجب رد دعوی کارفرما شوید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، اگر در متن سفته به عبارت تضمین حسن انجام کار اشاره ای نشده باشد ، سفته مذکور به منزله سند بدهی صادر کننده در وجه دارنده محسوب می گردد و اثبات تضمینی بودن آن با ادله اثبات دعوی دیگر از جمله شهادت شهود متعسر و دشوار خواهد بود . اخذ نتیجه مثبت در طرح شکایت بر علیه مرتکب نسبت دهنده ناروا و تهدید کننده شما نیز مستلزم ارائه دلیل محکمه پسند است و گرنه نتیجه ای در پی نخواهد داشت.

یک وکیل

چنانچه عنوان ضمانت بر روی سفته ها درج شده باشد مشکلی برای شما ایجاد نمی کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست استرداد لاشه سفته مطرح نمایید