مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل قرارداد قدیم سرقفلی

باسلام
بنده 34سال پیش مغازه ای با قرارداد سرقفلی قدیم در املاک تنظیم کرده و خریداری کردم
امسال مالک اومده و میگه چون ملک رو میخواهم بزنم به نام پسرم باید قرارداد سرقفلی جدید در دفترخانه تنظیم کنیم سوالم این هست که آیا مشکلی برای ما ایجاد نمیشود با قرارداد جدید ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

توصیه نمیشود
تحت نظارت یک وکیل متخصص این امر اقدام گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
محتمل است بهتر است در کنار خود از یک وکیل مشاوره بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ممکن است مشکل ایجاد شود
شما می توانید قبول ننمایید
بهتر است با کمک یک وکیل قرارداد اجاره سرقفلی جدید تنظیم نمایید
و

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، متن آن نیاز به بررسی دارد و اظهار نظر کلی راهگشای شما نیست.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر صاحب سرقفلی و حق کسب پیشه می‌باشید انتقال ملک به دیگری به شما ارتباطی ندارد مالک جدید قائم مقام مالک قدیم است