مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مالک سرقفلی و ادعای تغییر شغل

بنده سال1344سرقفلی مغازه راه خریدم که در آن قید شده برای شغل شیشه بری و در سال 1380 به ساعتسازی تغییر شغل دادم و در برگه ای که برای افزایش اجاره سالیانه هر سه سال یکبارتنظیم میکردیم تغییر شغل به ساعت سازی قید شد و مالک و پسرش و 3شاهد امضا و اثر انگشت زدند حال با فوت مالک و فروش ملک توسط ورثه ایشان مالک جدید بابت تغییر شغل شکایت نموده....آیا امکان احقاق حق بنده وجود دارد ؟؟با تشکر از مشاورین گرامی

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

نگران نباشید با توجه به اینکه در خصوص ساعت سازی امضاء مالک و سه شاهد دارید همان کفایت میکند مالک جدید می خواهد از طریق ظرفیت های قانونی مندرج در قانون روابط موجر و مستاجر 1356 به نحوی اقدام کند که سرقفلی شما بسوزد در حالی که این اقدام به هیچ عنوان جوابگو نیست و با مدله و مدارک شما در اختیار دارید ایشان قادر به چنین کاری نخواهند بود ولیکن برای ارائه راهکار مناسب نیاز به توضیحات بیشتر از جانب شما می باشد