مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه نوزاد پدر ایرانی و مادر افغانی

با سلام درود من یک مرد ایرانی با یک خانم افغانی ازدواج کردم به صورت صیغه پنج ساله که الان صاحب یک فرزند پسر شدیم برای گرفتن شناسنامه نوزاد به مشکل خوردیم.چون خانم از راه قاچاق وارد ایران شده حالا باید چی کار کنیم لطفاً راهنمایی کنید یا یک وکیل معرفی کنید که کارهای قانونی ما را انجام دهد با تشکر

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با وکیل مشاوره تلفنی داشته باشید تا راهنمایی شوید.