مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با تابع افغانی بدون گذرنامه

با سلام خدمت شما دوستان عزیز
بنده پسری 20ساله و ایرانی هستم و عاشق یک دختر افغانی شدم و خانوادش مخالف هستن ولی میخام هرجور شده باهاش ازدواج کنم در ضمن دختر افغانی از راه قاچاقی وارد ایران شده و فاقد گذرنامه هست اگر عقد کنم باهاش ایا میشه برا فرزندانم در اینده شناسنامه گرفت
و سوال دوم: اگر مادر و پدر دختر راضی نباشند میشه عقد کرد؟؟

پاسخ ها :

ازدواج با تبعه افغانی شناسنامه فرزند پدر ایرانی و مادر افغانی ازدواج با اتباع ازدواج اتباع شناسنامه