مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن مهریه

سلام،من تقریبا یک ساله مهریه ام رو از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشتم و الان پنج ماهه که ماشین همسرم توقیف شده به خاطر مهریه و تازه قراره ماشین بگذارند مزایده به من گفتند که پنج شش ماهه دیگر طول می‌کشد تا ماشین به نامت بشود.
اگر از طریق دادگاه مهریه ام بگذارم اجرا بهتر هست یا از طریق ثبت؟ کدومش زودتر به نتیجه میرسه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اجرا بهتر است اما پیشنهاد از تمام مهریه را به اجرا نذارید