مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. بنده 13سال ازدواج کردم 2فرزند دارم همسرم کارمند شرکت گاز در اداره کل استان هستن.مهریه من500سکه است 2مغازه و 2واحد آپارتمان دارن ک بخاطر گرفتن وام ب نام پدرش زد و سند هم الان ب نام پدرشه فقط ماشین و آپارتمان ک الان ساکن هستیم سند نداره ولی مبایعه نامش ب اسم خودشونه من 2سال پیش مهریه رو اجرا گذاشتم و ماشین توقیف کردم اما با وساطت لغو کردم...و ماهی 300 هزار تومان بهم میده و اگه چیزی بخوام باید گریه کنم و التماس ک فایده نداره هزینه نمیکنه برامون و مشکلم با ایشون خساست خیانت اهمیت ندادن ب من و بچه ها و زندگی و...
بخاطر بچه هام نمیخوام طلاق بگیرم خواستم مهریه اجرا بذارم ... چکار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام تشریف ببریددفترخانه ای که عقدکردید و تقاضای صدور اجراییه ثبتی کنید.بشمانامه ای میدهند و به اداره ثبت استان میبرید.استعلام سه گانه از اداره ثبت اسناد و املاک، پلیس راهور، بانک مرکزی میگیرند و اگر نهایتا همسرتان مالی نداشت بشمانامه ارجاع به دادگاه را میدهند وشمابرای پیگیری به دادگاه معرفی میشوید و نهایتاازحقوق همسرتان یک چهارم بنفع شما برداشت و به کارتتان واریز میشودو برای الباقی هم مبلغی بعنوان پیش قسط تعیین و الباقی هم براساس قسط بندی درصورت تقاضای اعسارکرد ن ازطرف شوهرتان پرداخت میشودو با عدم پرداخت اقساط شماحق اعمال ماده3 قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی ( جلب شوهر) رادارید توضیح ضروریست که مهریه گرفتن دلیل طلاق کرفتن نیست و دلایل طلاق در تبصره ماده1130 قانون مدنی، ذکرشده ست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه ای که عقد کرده اید درخواست صدور اجرائیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفترخانه ای که عقد کرده اید درخواست صدور اجرائیه بدهید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

از طریق دفتر خانه ای که عقد کردید تقاضای صدور اجرائیه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دفترخانه ای که عقد کرده اید درخواست صدور اجرائیه بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفترخانه ای که عقد کردید اقدام فرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفترخانه ای که عقد کرده اید درخواست صدور اجرائیه بدهید