مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن مهریه از طریق دادگاه

با سلام. مهریه بنده را که 214 سکه است از راه ثبت به اجرا گذاشتم و اموال و حساب بانکی همسرم را توقیف کرده ام. با وکیلی صحبت کردم که گفتند بهتر بود مهریه ات را نصف از دادگاه و نصف از ثبت به اجرا میگذاشتی که هم بتونی همزمان از حقوق ایشان کسر کنی و هم سکه بگیری؟ خواستم بپرسم راهی هست که بتوانم بعد از گرفتن بخشی از مهریه ام از طریق ثبت درخواست کنم که مقداری رو از راه دادگاه به اجرا بگذارم؟ یا دیگر راهی وجود ندارد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا اطلاعات وکیل محترم به روز نبوده اقدام شد صیحیح بوده است