مشاوره حقوقی رایگان - متن شکواییه

درود برشما . خداقوت..در زمینه کار آرایش داپم .میکروبلدینگ ابرو تتو در سالن انجام دادم ایشون مدرک فنی داشت ..طی دومرحله ابرو ها رو تزریق رنگ نامناسب داشته وزیبایی ابرو رو داغون کرده ..ایشون فقط هزینه که کردم بازپرداخت کرد .ولی کاری که خراب کرده خسارت زده به زیبایی صورت من ..حالا ریمو باید بشود هزینه 10 میلیونی دارد ..ایشون متقبل نمیشود ونمیدهد ..صنف کاری نکرد .رفتم دفاتر قضایی ..اظهارنامه ثبت شد مهلت تموم شد .الان رفتم واسه شکواییه .دفاتر قضایی می‌گویند ما چنین متن شکواییه ثبت سیستم نداریم ..چکار باید انجام بدهم ..

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اینکه متن سیستمی ندارن خودتون شرح ماوقع را بنویسید وارد سیستم کنند. اما در کل باید گفت این موضوعات جرم نیست. چون مدرک فنی داشته. اینکه مواد مرغوب نبوده ، مقصر نیستند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما خودتان متن شکایت را بنویسید دفتر خدمات قضایی ارسال می‌نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورتی که زوجه دوشیزه باشد می‌تواند نام همسر را پاک نماید
در خصوص سوال دوم همانطور که خودتان بیان کردید توافقی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به ‌موضوع ، دادخواست صحیح اقامه نمایید