مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تاتو کار

سلام وقت بخیر. من قبل عیدموروز میکرو ابرو انجام دادم راضی نبودم به علت اینکه ابروهام رو بالاوپایین زده بودن و گفتن بعد ترمیم درست میشه اما همچنان یک ابروی من بالا هست میخواستم ازاین خانم شکایت کنم شکایتم بجایی میرسه آیا،وچگونه میتونم ثابت کنم کار ایشون بوده

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حداقل شاهد داشته باشید یا از اگر مبلغ را به حساب ایشان یا آن آرایشگاه واریز کرده اید تا حدی می تواند موثر در اثبات ادعای شما باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما باید بررسی شود اما مستحضر باشید در صورتی که مدرکی دارید می توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اثبات ادعای خود باید شاهد داشته باشید و صرف ادعا کافی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنیداگرصورتی که مدرکی دارید می توانید اقدام نمایید