مشاوره حقوقی رایگان - تتو ابرو

سلام خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
یکسال پیش هم دوره ای من توی آموزشگاه بمن گفت یه مدل تتو برام پیدا کن و من مادرم را پیشنهاد دادم . بمن اطمینان داد ک کار تتو خوب انجام میده .م امانمو ک برای امتحان تتو ابرو برده بود آورد ابرو هاشو داغون کرده بود . تمام خط های هاشور عمقی و تیره و پهن کار کرده بود هرچقدر پیگیر شدم ک حداقل نصف هزینه را بده تا ابرو های مامانم ببرم لیزر کنم گفت نه . مامانم باردار

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما خود داوطلبانه برای مدل اقدام کردید احتمال موفقیت کم است با اینحال میتوانید از اموزشگاه به اتحادیه شکایت کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. از انجا خود دوطلبانه مادرتان را ب کار اموز تازه کار سپردید قبول عواقب بوده است. لذا صرف داوطلبانه بودن امری حاکی از ورود خسارت نیست. میتواند از طریق اتحادیه اعتراضکنید و درخواست خسارت کنید و یا انکه مادرتان شخصا شکایت تنظیم و از ایشان شکایت کنند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اتحادیه مربوطه موضوع را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما خود داوطلبانه برای مدل اقدام کردید احتمال موفقیت کم است با اینحال میتوانید از اموزشگاه به اتحادیه شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق اتحادیه مربوطه موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اتحادیه پیگیری و شکایت نمایید و مطالبه خسارت نمایید
باردار بودن ؟!

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مادرتان از طریق اتحادیه پیگیری کنندو مطالبه
خسارت نمایند چرا که ایشان به شما اطمینان جهت انجام کار خوب دادند و بنوعی جلب اعتماد کردند.