مشاوره حقوقی رایگان - نحوه برداشت سود و تقسیم آن

با سلام و خداقوت
بنده مقداری جنس از بازار خریداری کرده و در خانه انبار کرده بودم تا اینکه به پیشنهاد دوستم کل بار را در مغازه ایشان قرار دادم تا بفروشد، ایشان یه مغازه اجاره کرده و قصد دارد در کنار کاسبی خود کالاهای بنده را هم بفروشد، نحوه تقسیم سود چگونه است؟
آیا بنده باید پس از فروش ابتدا سرمایه اولیه خود را بردارم و سود باقیمانده تقسیم بر 2 شود یا خیر؟ باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

توافقی است این مسئله چیزی نیست که قانون در این مورد تعیین تکلیف کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .