مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم سود در شراکت

سلام، وقت بخیر.
در کاری دو نفر شریک هستیم که هر دو در کار حضور و فعالیت داریم. از ابتدای شروع به کار، به دلیل ورود سرمایه‌ی اولیه‌ی بیشتر از طرف یکی از طرفین، مبنای سهم 70 به 30 تعیین کردیم.
درآمد ماهانه پس از کسر هزینه‌ها به این شکل تقسیم می‌شود: ابتدا میزان ساعت کار هر کس در ماه، در عددی که یکی از طرفین تعیین کرده، برای هر دو طرف به‌ شکل یکسان ضرب شده و پرداخت می‌شود.سپس هر میزان که باقی بماند، به‌ صورت نسبت 70 به 30 تقسیم می‌شود.
برای مثال 100 ساعت کار نفر اول * 10 هزار تومان
و 150 ساعت کار نفر دوم * 10 هزار تومان
سوال این است که این عددی که در مثال بالا 10 هزار تومان است، بر چه مبنایی باید تعیین شود؟ آیا کاملا توافقی است و یا این که مبنای مشخصی از نظر حقوقی و بازار کار برای آن وجود دارد؟
ممنون.

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

در صنفتون از اتحادیه بپرسید که کار ساعتی چنده. ولی این جزء هزینه هاست، نه سود.
یعنی چون ممکنه ساعت کارتون متفاوت باشه این فرمول هست. ولی هزینه هست.ببینید اگر یه نفر با مهارت شما بگیرید کارکنه، ساعتی چند کار میکنه. این میشه اجرت کار که هزینه هیت. از درآمد کم میشه مثل هزینه های دیگه تا سود سرمایه خودشو نشون بده. بعد سود به نسبت سرمایه تقسیم میشه