مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سوابق بیمه از تأمین اجتماعی به نفت

همسرم 21 سال سابقه تامین اجتماعی دارد که از این مدت تقریبا 15 سال به صورت پیمانی و قراردادی در شرکت نفت مشغول به کار بوده بعد از این مدت رسمی شرکت نفت شدند.برای انتقال سوابق شرکت فقط چند سال از بیمه تامین اجتماعی را قبول کرد .الان تکلیف اون مدتی که حق بیمه پرداخت کردیم چی میشه .یعنی چند سال الکی پول دادیم.لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید