مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست به دیوان عدالت اداری

باسلام و احترام
اینجانب از کارکنان یکی از دانشگاه ها هستم که در تابستان 1401 درخواست تغییر صندوق بازنشستگی از تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی کشوری نمودم که سازمان تامین اجتماعی حق بیمه سنواتی من را طی دو مرحله ( مرحله اول در سال 1401 و مرحله دوم را در آذر ماه 1402) که جمعا به مدت 10سال و 2ماه میباشد (سابقه ) به حساب صندوق بازنشستگی کشور واریز نموده است و صندوق بازنشستگی کشور برای محاسبه مابه التفاوت ، بدهی بنده را به دو صورت محاسبه نموده ( واریزی 1401 را با حقوق سال1401 و واریزی سال 1402 از طرف تامین اجتماعی را با حقوق سال1402) که این محاسبه مبلغی در حدود 60 میلیون تومان بیشتر به ضرر اینجانب میباشد که موقعی که به صندوق بازنشستگی مراجعه نمودم بابت اعتراض به این موضوع که تاوان قصور تامین اجتماعی را نمی بایست که کارمند بپردازد ، اظهار میدارند که حق با شماست و من باید از تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری شکایت نمایم ، لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید و اگه میبایست شکایت نمایم ، دادخواست را چطور بنویسم. ممنون و سپاس

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید شکایت کنید جهت تهیه دادخواست میتونید تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای تنظیم دادخواست که امری تخصصی است بایستی درخواست دهید وهزینه پرداخت شود تا برای شما تنظیم شود