مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام وخدا قوت اگر کسی وکالت بلاعزل داشته باشد آیا میتونه منزلی رو بدون سند به اسم خود کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در وکالت‌نامه حق اخذ سند المثنی داشته باشد می تواند اقدام کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت می‌بایست مدارک وجود داشته باشد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر در متن وکالتنامه چنین اختیاری را داشته باشد بله

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که در متن وکالت‌نامه چنین اختیاری داشته باشد ممکن است،ولی بایستی مدارک وجود داشته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اختیارات وکالت‌نامه قید شده باشد اصولاً باید سند رسمی آن موجود باشد تا انتقال رسمی صورت پذیرد