مشاوره حقوقی رایگان - خونه بدون سند

سلام وقت بخیر ما یه خونه داریم ک سندندارد بابام اب برق ب اسم من زده ویه مبایعه نامه بهم داده ک هیچ کدوم از وراث ادعایی نکند الان بابام فوت کرده خواهرام برادرام میگن ما وقت اومدن ب محضر نداریم ولی برگه بنویسی بهمون بیاری انگشت میزنیم ک خیالت راحت باشه میخواستم یه متنی رو ب من بگین ک من روی برگه مبایعه نامه ک بابام بهم داده بنویسم و برام انگشت بزنن
واینکه ایا این برگه اعتبار دارد
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر بهتر است حتما در دفترخانه اسناد رسمی سندی معتبر تنظیم شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متنی تنظیم کنید و در آن قید کنید که پدرتان به شما صلح کرده است و آن نیز تایید کنند.