مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از معلم

سلام من 18 سالمه تا الان هم مورد انضباطی نداشتم و نه افتاده یک معلم دارم که واقعا بد دهنه. در یکی از امتحان هایم غیبت موجه داشتم که مدیر هم در جریان بود.اما معلمم از من آتو گرفته و گفته باید شهریور بیای در صورتی که جلو چشمم باقی دانش آموزان افتاده در همون درس رو قبولی زد. من به مدیر گزارش دادم و اون گفت باهاش صحبت میکند اما قضیه بدتر شد معلم در کلاس و جمع شروع به توهین به من کرد در آخر هم گفت باقی امتحان هات رو جای اگه 20 بگیری میتونم بگم تقلب کردی و میندازمت؟ خواستم بدونم آموزش پرورش شکایتم رو اجرا میکند؟یعنی باعث اخراجش میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
از طریق آموزش و پرورش موضوع قابل پیگیری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید شکایت کنید اما بهتر است موضوع را دوستانه فیصله دهید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام به اداره آموزش پروش مراجعه کنید و شکایت را مطرح نمایید بهتراست پدر مادرتان مشکل را حل کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره آموزش و پرورش منطقه گزارش دهید.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.به آموزش وپرورش شکایت کنیدولی باعث اخراج وی نمی شود.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

بهتر است ابتدا با صلح وسازش و اگر حاصل نشد از طریق آموزش پروش و همچنین با وجود ادله می توانید اقدام شکایت قانونی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان شکایت وجود دارد اما تفاهم و توافق بهترین نتیجه است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق هیئت رسیدگی به تخلفات اداری آموزش و پرورش شکایت و پیگیری فرمایید