مشاوره حقوقی رایگان - توهین معلم

با سلام و عرض ادب
معلم زبان انگلیسی ما ادم بی ادبی است و تا حالا چند بار به 2 نفر از بچه ها از جمله خودم توهین کرده.
همین هفته پیش بود به یکی از بچه ها گفت "نکبت پدر سگ" و 30 نفر شاهد ان قضیه بودن
میخواستم بدونم قابل پیگیری است و این که جزای این عمل چیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان فحلشی و توهین میتوانبد شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

توهین محسوب می‌شود و تا 8 میلیون تومان جریمه نقدی دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت عنوان توهین از ایشان شکایت کرده و موضوع را به آموزش و پرورش هم اطلاع رسانی بفرمایید
با بنده در ارتباط باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه با معلم صحبت کنید تا توهین نکند و اگر توجه نکرد با مدیر مدرسه صحبت کنید.
در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید از طریق آموزش و پرورش پیگیری کنید.
توجه داشته باشید نسبت به معلم شکایت راه حل درستی نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات توهین جزای نقدی از 6 میلیون تومان تا 24 میلیون تومان می باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی توهین حداقل 20 م جریمه و تا 40 صربه شلاق مجازات دارد به شرطی که شاکی شاهد داشته باشد و به موقع شکایت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مدیر و آموزش و پرورش پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر به شخص شما توهین کرده است میتوانید از طریق آموزش و پرورش پیگیری نمایید