مشاوره حقوقی رایگان - توهین معلم به دانش آموزان

سلام میخواستم بدونم اگر مقداری سر کلاس شوخی کرده باشم و استاد شروع کنه به بی احترامی درباره خانواده شعور فحش دادن و خلاصه بی احترامی های بزرگ جلوی دیگر دانش آموزان و حتی با دانش آموزان دیگر همین کار را میکند یا انواع بی احترامی های دیگر حتی یک بار بهش خودکار دیدم و او خودکار راس سمت من پرت کرد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .کاربر محترم جهت اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اموزش و پرورش منطقه قابل پیگیری است